Personlig Pleje Produkter

Personlig Pleje Produkter

Eksklusive hårplejeprodukter

Personlig Pleje Produkter Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • "The Original Mane 'n...

  The Original Mane 'n Tail ® Shampoo som benyttes af både mennesker og heste, er en eksklusiv oprindelige formel, der højt skummende giver udrensning af huden - shampooen er beriget med fugtighedscreme og blødgørende effekt. Mikroberiget protein formel giver dybderensning og conditioning, hvilket efterlader håret blødt og skinnende."

 • Mane 'n Tail ® Herbal...
  Naturlige urter blandet med en olivenolie kompleks til at nære og styrke håret
 • Mane 'n Tail ® Hand &...
  Hoofmaker Hand & Nail Therapy blev oprindeligt udviklet til heste, til at fugtiggøre tørre, revnede og ødelagte hove. Produktet bliver påført til hoven i hånden, og efterhånden begyndte mange heste ejere at lægge mærke til en udtalt forbedring i tilstanden af deres hænder, og styrken af deres negle. En kombination af vores intensive protein berigede ingredienser giver fugt og beskyttelse til dine hænder og negle, uden at fedte - tørrer lynhurtigt ind i huden. Med daglige påføringer beskytter Hoofmaker mod negle skader, og vil bidrage til at bevare stærke og fleksible negle.
 • Mane 'n Tail® Daily...
  Skæl Shampoo, der mindsker afskalning og kløe i forbindelse med skæl. For at opnå det bedste resultat, efterfølg med Mane 'n Tail ® Daily Control Anti-Dandruff hårbalsam. Lindrer kløe og skæl, mens den fugtiggører hår og hovedbund. Shampooen er mild og kan anvendes hver dag. Aktiv ingrediens: Pyrthione Zink 1%
 • Mane 'n Tail® Deep...
  Mane 'n Tail® Deep Moistuizing Shampoo anbefales til tørt og skadet hår. Shampooen er beriget med dyb fugtiggørende botaniske proteiner,og nærer og forstærker håret med Vitamin E og Pro-vitamin B5. Efterlader håret sundt, glansfuldt og håndterbart. Reparerer desuden håret for skader som er resultatet af styling & miljø.
 • Mane 'n Tail® Detangler
  Eksklusiv spraybalsam, der kan anvender til alle hårtyper, i både vådt og tørt hår.
 • Mane 'n Tail ® Color...
  Specielt udviklet til farvet hår, er Bedst i test i forhold til hvor længe hårfarven bevares! Indeholder UV filter, som hjælper med at bevare hårfarven i længere tid, og vasker meget skånsomt, så farven derved også bevares længst muligt. Er fugtgivende, og efterlader dit hår silkeblødt og med masser af fylde.
 • Mane 'n Tail ® Gentle...
  Shampoo, der skånsomt vasker håret helt rent for stylingsprodukter.
 • Conceived By Nature
  Mane 'N Tail´s økologiske plejeprodukter - helt uden parabener, silicone, kunstig parfume, mineralske olier osv - er selvfølgelig ikke testet på dyr!