Hesten

Hesten 25 varer

Underkategorier

 • Detangler og Shine
  "Detangler Detangler er et helt unikt produkt, der sprayes i hestens man og hale før børstning. Produktet mindsker tab af hår, da man og hale bliver let at rede ud, uden knuder og filtret hår. Sparer tid, samtidig med at man undgår overdreven slid og ødelæggelse af hår ved strigling. Skal ikke skyldes ud."
 • Den originale Mane 'n...
  "MANE 'N TAIL® SHAMPOO Den originale Mane 'n Tail ® Shampoo kan benyttes af både mennesker og heste. Shampooen er mild men effektiv, vasker helt rent uden at irritere hovedbunden. Efterlader håret blødt og glansfuldt. Kan med fordel anvendes før Den originale Mane 'n Tail ® hårbalsam kan både anvendes af mennesker og heste. Nærer og støtter sund hårvækst, og giver et skinnende, silkeblødt hår. Reparerer splittede ender, og skader efter affarvning og anden kemisk behandling. Kan bruges som en skyl-ud eller lad-blive-i hårbalsam.
 • Spray Away Shampoo
  "MANE 'N TAIL® SPRAY AWAY™ 944 ml Heste vask er en sikker og hurtig krops vaske løsning. Som hesteejere kan være sikker på er sikker at bruge så ofte som nødvendigt. Spray-Away renser dybt ned i huden uden at skrubbe, pelsen føles ren, silkeblød og ligger naturlig med glans. Desuden bliver maner og haler renere helt ned til bunden samtidig med at det forhindre knuder. Spray-Away er en unik og eksklusiv koncentreret formel, som giver fantastiske resultater."
 • Spray n Braid
  "MANE 'N TAIL®Spray 'n Braid ™ NYHED Spray 'n Braid ™ er en eksklusiv, avanceret , protein baseret formel, som er udviklet i samarbejde med professionelle avlere, erstatter produkter som gelé og hårlak. Spray 'n Braid er vandbaseret og PH neutral, og modvirker brud på hårene. Resultatet er strammere fletninger og pænere rosenknopper med maksimal hold. Forebygger desuden flyvsk hår.
 • Spray 'n White
  Fjerner effektivt pletter fra urin, gødning, græs mm, kan bruges både på tør og på våd pels
 • Hovpleje
  Produkter til forebyggelse af tørre, sprøde og ufleksiblel overflader. Sur stråle
 • Sår, Mug og hudpleje
  Til alle typer hudproblemer på heste
pr. side
Viser 1 - 12 af 25
Viser 1 - 12 af 25